Faber peis

Markedsstrategi og innholdsstrategi, produksjon av innhold og artikler til nettside, strategisk arbeid med søkemotoroptimalisering, influencer marketing og drift av sosiale medier.

Faber er en av verdens største og prisvinnende produsent av gasspeis og elektrisk peis, og har i over 175 år produsert kvalitetsprodukter for kundene sine. Fra Nederland produserer selskapet eksklusive gasspeiser og elektriske peiser med enestående design.

For Faber har vi gjennomført grundige søkeanalyser i markedet som har gitt grunnlag for konsept og produksjon til ny digital plattform og nettbutikk. Vi har utført markedsstrategi og innholdsstrategi, gjennomført influencersamarbeid, utviklet kampanjer og gjennomført disse, i tillegg til produksjon av innhold til nettsiden og sosiale medier.

Sosiale medier

Søkemotor-optimalisering

For Faber har vi gjennomført grundige søkeanalyser i markedet som har gitt grunnlag for konsept, struktur og produksjon til ny digital plattform og nettbutikk.

Arbeidet med søkemotoroptimalisering har gitt svært gode resultater for de første to årene med en økning fra 3 prosent synlighet til 31 prosent synlighet på Google.

Søkemotoroptimalisering SEO
%

Organisk synlighet i søkemotorer i 2018

%

Organisk synlighet i søkemotorer i 2021

%

Vekst for synlighet i søkemotorer på to år

Digitalt innhold